Om Oss

Välkomna till TripleCode, där vi förenar vår passion för teknik och kärlek till kod för att skapa innovativa mjukvarulösningar. Vi är två tekniknördar med djup erfarenhet från IT-branschen och en mångsidig bakgrund inom mjukvaruutveckling i olika programmeringsspråk.

Vår drivkraft är att utmana gränserna för vad som är möjligt med kod och att leverera högkvalitativa lösningar som förändrar spelplanen för våra kunder. Vi brinner för att lösa komplexa problem och strävar efter att leverera banbrytande teknologi som ökar effektiviteten och skapar mervärde för våra partners.

Vi tror starkt på att genom att ständigt utvecklas genom lärdom kring de senaste teknikerna gör att vi alltid är i framkant av de senaste utvecklingsmetoderna. Med vår passion för innovation och våra djupa kunskaper inom mjukvaruutveckling är vi redo att ta oss an utmaningarna och skapa framgångsrika lösningar för varje projekt vi tar oss an.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå med skräddarsydda mjukvarulösningar som överträffar dina förväntningar.

Teamet

Kristoffer Sjöwall, VD
Systemutvecklare & Tekniker

Kristoffer har arbetat som IT-konsult sedan han efter gymnasiet anställdes som ASP.NET-utvecklare av sin webbdesignlärare år 2005.

Han har arbetat i 13 år med systemutveckling i Tingsryd, där det var fokus på utveckling inom MPS-system och andra intressanta utvecklingsprojekt åt kund - exempelvis i samarbete med konsulter från Valmyndigheten.

Förutom att bli delägare under tiden i Tingsryd så startade han Seasharp Solutions år 2008 och har där valt att fokusera på tekniskt konsultarbete hos kund, hostingtjänster ("webbhotell") och bl.a. löpande utveckling av e-handelssystem åt kunder inom Intersport.

Fram till 2023 specialiserade han sig som CRM-konsult inom affärssystemet Microsoft Dynamics 365 CRM och erhöll då certifikat PL-400 "Microsoft Power Platform Developer Associate". Genom ett agilt projektarbete utvecklade han och hans team innovativa lösningar åt bl.a. BDO Sverige och Elitfönster.
Kristoffer Sjövall

Anton S. Carlsson, vice-VD
Utvecklare & AI-specialist

Anton förstärker vårt team med sin kraftfulla akademiska bakgrund då han studerar till civilingenjör på Lunds Universitet (LTH), med inriktning artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML).

Utöver hans brinnande intresse och styrka som utvecklare, så bidrar han även med erfarenhet från alla utvecklingssteg i en produkts fullständiga livscykel. Denna kunskap har erhållits från en diversifierad samling roller som kvalitetstestare (QA), fullstack-utvecklare och projektledare inom automation på uppdrag åt Axis Communications AB.

Anton har en djup förståelse för både traditionella datavetenskapliga algoritmer samt artificiell intelligens och han besitter ett väldigt slipat öga för att identifiera när ett system kan och/eller bör effektiviseras med integration av AI. Han är därtill mycket skicklig i Python, SQL samt flera andra utvecklingsmiljöer.
Anton Ströbeck Carlsson

Emma Sebyhed
Styrelseledamot

Emma är arkitekten bakom idén och uppstarten av TripleCode Digital Intelligence Group.

Hon har en bakgrund från turistbranschen med bred erfarenhet och har läst service management vid Lunds Universitet (LU).

Hon har en bred erfarenhet från arbetslivet främst inom servicebranschen.

I sin roll som destinationschef hanterar hon löpande personalfrågor, budgetansvar, sälj/marknadsföring, kundrelationer samt rekryteringsfrågor m.m.

Emma sköter allt som rör ekonomi och administrativa uppgifter hos oss, och säkerställer att allt löper smidigt bakom kulisserna.
Emma Sebyhed

Vår vision

På TripleCode Digital tror vi starkt på att skapa värde genom tillit och samarbete. Vi är engagerade i att erbjuda både kortare och längre projekt där vi kan bidra med vår expertis.

Genom en blandning av akademisk kompetens och årtionden av erfarenhet inom IT-konsultation, är vi rustade att skickligt hantera en mångfald av projekt med en unik kombination av teknisk expertis och innovativ problemlösningsförmåga.

Vi ser fram emot att arbeta med dig och ta ditt projekt till nästa nivå!

Kontakta oss för mer information!